Из буџета општине Пријепоље у овој години финансираће се шест медијских пројеката у укупном износу од 1 200 000 динара

Из буџета општине Пријепоље у овој години финансираће се шест медијских пројеката у укупном износу од 1 200 000 динара

На конкурс општине Пријепоље за пројектно суфинансирање медија који је расписан крајем априла, поднето је укупно 13 предлога пројеката, а подршку је добило шест.

Информативно предузеће ”ПОЛИМЉЕ” Д.О.О. из  Пријепоља је за пројекат „Друштвена мрежа-Полимље“ добило 450 000 динара; Алем Ровчанин Производња телевизијског програма ПП МЕДИА из Пријепоља, за пројекат Развој културног туризма у мултиетничкој средини добио је 50 000 динара. Пројекат „Правовремена и тачна информација као добро семе за моју њиву“ Удружења грађана Форум жена Пријепоља – Телевизија Форум, подржан је са 350 000 динара. За пројекат „Образовани млади за боље Пријепоље“ Удружењу ”Развој УЕ”из Ужица, опредељено је 50 000 динара. Пројекат Информативног центра Д.О.О. – Прибој „Пријепољски мозаик“ добио је подршку у износу 150 000 динара. Предузеће за услуге и информисање Екран ОД., Енвер Исламовић и др., из Новог Пазара, добило је 150 000 динара за пројекат „Информисање јавности о раду локалне самоуправе  и друштвеним дешавањима у Пријепољу“.

Предлог одлуке о расподели средстава донела је Комисија у саставу представника Медијске коалиције Србије: Надежда Лучић Тошић – председница комисије, Стојан Марковић-члан и Петар Јеремић – члан комисије, са којом се сагласио председник Општине Пријепоље Драгољуб Зиндовић.

Подели на мрежама

Повезани чланци