Изабран извођач за изградњу трансфер станице Бањица

Изабран извођач за изградњу трансфер станице Бањица

Регионална санитарна депонија Бањица донела је одлуку о додели уговора групи понуђача "Енерготехника Јужна Бачка", "Румекон" и "ДОО Пут инвест" за изградњу трансфер станице са рециклажним двориштем. Вредност радова је нешто мања од 93 милиона динара.

У поступку јавне набавке стигла је само једна понуда групе понуђача на челу са фирмом “Енерготехника Јужна Бачка” из Новог Сада, а заједно са “Румекон” из Руме и “ДОО Пут инвест” из Новог Сада. Рок за извршење радова је 150 радних дана од дана обезбеђења грађевинске дозволе и свих других услова који зависе од Наручиоца.

У изградњи трансфер станице учествују општине Нова Варош са 10 милиона, Пријепоље са 25 милиона и Прибој са 15 милиона, док је остатак средстава обезбедило Министарство заштите животне средине.

Како је за ТВ Форум изјавио Љубинко Васиљевић, директор Регионалне санитарне депоније “Бањица”, ово је прва фаза која укључује изградњу и опремање трансфер станице, док је у другој фази планирана изградња приступног пута и изласка на државни пут Бистрица Прибој, изградња далековода и водовода, као и набавка два посебна камиона.

Подели на мрежама

Повезани чланци