Милица Ђурђевић Стаменковски посетила Општински одбор странке у Пријепољу

Милица Ђурђевић Стаменковски посетила Општински одбор странке у Пријепољу

Делегација Српске странке Заветници на челу са председницом Милицом Ђурђевић Стаменковски посетила је у суботу Општински одбор ове странке у Пријепољу где је присуствала званичном отварању просторија. Она је са члановима и симпатизерима странке разговарала о плановима за предстојеће изборе и почетку кампање за одбацивање уставних промена на референдуму.

Током посете Општинском одбору у Пријепољу председница Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски  истакла је да су пред ове изборе решили да посебну пажњу обрате на мање средине.Она је нагласила да су Заветници међу пет странака са највећим рејтингом у Србији, а њихови приоритети су обнова села и породице, али и питање сигурности и безбедности у контексту мигрантске кризе. У разговору са симпатизерима и заинетерсованим грађанима најавила је да ће током ове седмице започети кампању за одбрану устава. Она осуђује најновије измене закона па ће позвату грађане да на референдуму, који је најављен за јануар, гласају против уставних промена.

Охрабрени подршком коју сваки дан добијају широм Србије одлучили су да наступе на предстојећим изборима. Званичну одлуку о томе да ли ће изаћи самостално или у коалцији са неком од патриотских партија донеће на Скупштини странке која ће се одржати средином децембра.

За предсеника Општинског одбора у Пријепољу  изабран је Мирослав Баковић. Након Пријепоља Ђурђевић Стаменковски је посетила Општинске одборе у Прибоју и Новој Вароши. Како је истакла, очекује да ће до априлских избора имати разгранату мрежу у целом Златборском округу и Србији.

Више у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци