Пријепољску премијеру филма “Тома” одгледало више од 200 људи – у понедељак долази глумачка екипа

Пријепољску премијеру филма “Тома” одгледало више од 200 људи – у понедељак долази глумачка екипа

Премијерно приказивање филма „Тома“ о легендарном певачу народне музике Томи Здравковићу у Дому културе у Пријепољу изазвало је велико интересовање наших суграђана и суграђанки што потврђује и више од 200 продатих карата. У понедељак 11. октобра планирана је специјална пројекција којој ће присуствовати продуценти и глумачка екипа филма.

У потрази за аутентичним локацијама које би осликале време у којем је живео Тома Здравковић, у пријепољском Дому културе у септембру прошле године снимани су кадрови за филм о боему југословенске музичке сцене.

Управо у великој сали и шминкерници Дома културе су снимани делови филма тако да овом приликом можемо открити и детаљ да филм почиње тим сценама и некако је посебан осећај гледати и ову установу и наш град на великом платну. Пројекције су заказане за четири дана, од четвртка до недеље, а овом приликом бих обавестила наше суграђане о специјалној пројекцији коју организујемо у понедељак у 20 часова којој ће присуствовати и продуценти Драган Бјелогрлић и Жељко Јоксимовић, Ацо Пејовић који је позајмио глас за све интерпретације песама Томе Здравковића, као и глумачка екипа на челу са главним глумцима Миланом Марићем и Тамаром Драгићевић. Позивам наше суграђане да у што већем броју дођу да поздраве глумачку екипу, да се друже и фотографишу и уживају у посебној пројекцији филма “Тома” – каже директорка Дома културе Пријепоље Адмира Мостарац.

У филму се појављују многе познате личности са којима се Тома Здравковић дружио и сарађивао, попут Силване Арменулић, Драгана Николића, Предрага Живковића Тозовца, Боре Тодоровића и других. Режију филма потписују Драган Бјелогрлић и Зоран Лисинац, који су са Мајом Тодоровић и сценаристи филма. За музику је ангажован Жељко Јоксимовић, који је уједно и други продуцент.

 

Подели на мрежама

Повезани чланци