Проглашени победници акције „За цветне оазе Пријепоља и Нове Вароши“

Проглашени победници акције „За цветне оазе Пријепоља и Нове Вароши“

За најлепшу у акцији „За цветне оазе Пријепоља и Нове Вароши“ проглашена је башта брачног пара Бисере и Милана Рвовић из Нове Вароши.

IMG_4668
Победници Акције, Бисера и Милан Рвовић

У акцији коју Форум жена Пријепоља и Телевизија Форум организују осму годину за редом, друга награда припала је Раду Кијановићу из Камене Горе, а трећа Милини Ђенић Лековић из Нове Вароши.

Специјална признања припала су Деси и Хамду Ћућевић, Владети Зиндовићу, Стојанки Тољић, Зори Марковић и Расиму Бегићу.

Од почетка акције, која за циљ има уређеније и лепше окружење, наши партнери су Туристичка организација Пријепоља и Јавно комунално предузеће „Лим“, а од ове године и Јавно предузеће „3.септембар“  и Туристичко спортски центар Златар из Нове Вароши.

Избор најлепших цветних оаза подржавају донатори који дарују вредне поклоне и награде за учеснике у Акцији.  Ове године поклоне за учеснике и учеснице акције обезбедили су „Ћатић компани“, трговина „Авдић“ , академска сликарка Ивана Ковалчик, Дом културе, Дунав осигурање, „Емилио Штехер“, цвећара „Викторија“, расадник цвећа „Табашевић“, „Радуловић доо“, Рефко Адиловић, Сабиха Дацић, Јусуф Козица, дисконт пића „Болеро“, Пољопривредна апотека „Агро промет“, „Браћа Томашевић д.о.о“, „Стилекс“, ресторан „Јабука“, бутик „Луна“, фризерски салон „Азра“  и Ђачка задруга.

 

Подели на мрежама

Повезани чланци